Escoles i Centres Educatius

Els projectes educatius són una de les constants i principals apostes per tal que els infants de Granollers i de la Comarca tinguin a través del Teatre Auditori una eina educativa per al creixement i desenvolupament integral dels nens.

Escoles i centres educatius

Treballem per les escoles i centres educatius, oferint guies pedagògiques al professorat i preus especials per a grups escolars en espectacles en horari no lectiu. A més, a través de l'Associació Cultural, organitzem sessions escolars, en horari lectiu. Consulteu el catàleg de propostes culturals de la Fundació AC Granollers del curs 2022-2023 per a secundària, batxillerats o cicles formatius. 

Sol·licita informació

Si esteu interessats a organitzar una sortida al teatre i necessiteu material didàctic per tal de treballar a l'aula,  contacteu directament amb la Clara Martínez i Clavell cmartinez@teatreauditori.granollers.cat, responsable de públics.

Concert pedagògics i familiars

En aquest sentit, els concerts familiars de l’Orquestra de Cambra de Granollers i les sessions familiars dels concerts del Cicle Carles Riera de l’Escola de Música Josep. M. Ruera són bons exemples d’eines pedagògiques per a la formació artística dels infants. Per altra banda, coincidint amb els concerts de l’Orquestra, grups d’escolars de diferents edats assisteixen als assajos de manera gratuïta.

L’Escola Ponent visita el TAG
Del dc. 23.11.22 al dj. 19.01.23
Molt més que un teatre