Escoles i Centres Educatius

Els projectes educatius són una de les constants i principals apostes per tal que els infants de Granollers i de la Comarca tinguin a través del Teatre Auditori una eina educativa per al creixement i desenvolupament integral dels nens.

Escoles i centres educatius

Treballem per les escoles i centres educatius, oferint guies pedagògiques al professorat i preus especials per a grups escolars en espectacles en horari no lectiu. A més, a través de l'Associació Cultural, organitzem sessions escolars, en horari lectiu. Consulteu el catàleg de propostes culturals de la Fundació AC Granollers del curs 2022-2023 per a secundària, batxillerats o cicles formatius. 

Sol·licita informació

Si esteu interessats a organitzar una sortida al teatre i necessiteu material didàctic per tal de treballar a l'aula,  contacteu directament amb la Clara Martínez i Clavell cmartinez@teatreauditori.granollers.cat, responsable de públics.

Concert pedagògics i familiars

En aquest sentit, els concerts familiars de l’Orquestra de Cambra de Granollers i les sessions familiars dels concerts del Cicle Carles Riera de l’Escola de Música Josep. M. Ruera són bons exemples d’eines pedagògiques per a la formació artística dels infants. Per altra banda, coincidint amb els concerts de l’Orquestra, grups d’escolars de diferents edats assisteixen als assajos de manera gratuïta.