Alcem la veu contra el canvi climàtic

01.10.2019

L'òpera infantil s'inspira en l'activista de 16 anys Greta Thumberg i gira entorn a l'emergència climàtica mundial

El Teatre Auditori, compromès amb la sostenibilitat ambiental, se suma avui, 27 de setembre, a la crida per refrar el canvi climàtic de Fridays For Future: Emergència climàtica.

Impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) a través de les arts escèniques és un dels compromisos del nostre equipament. És per aquest motiu que, fa dos anys, es va encarregar que el text de l'òpera infantil tractés sobre la sostenibilitat ambiental.

"Greta i els Trihumans"
L'edició de març de 2020 de l'òpera infantil -un projecte compatit entre el Teatre Auditori de Granollers, l'Orquestra de Cambra de Granollers i VEUS-Cor Infantil Amics de la Unió- girarà entorn a com la pol·lució, el malbaratament de recursos, l'excés de població i la incosciència generalitzada portaràn, inevitablement, a un cataclisme ecològic de proporcions planetàries.

Greta Thunberg, la noia sueca que avui impulsa els Fridays for Future, el moviment de nens i nenes de tot el planeta en lluita contra el canvi climàtic, va servir d'inspiració als creadors d'aquesta òpera infantil, quan Greta encara no tenia la repercusió que té actualment. Amb el temps, Greta s'ha convertit en la major activista de la història pel seu missatge colpidor i contundent i l'òpera infantil adquireix, doncs, una nova dimensió i es converteix en una història premonitòria, futurista i de rabiosa actualitat.

Us anirem informant dels detalls en els propers mesos...

"Greta i els Trihumans"
Dissabte 28.03.20 i Diumenge 29.03.20 | 18 h

Informació i entrades

Actualitat