Greta i els Trihumans

El futur que ens (des)espera

Suspès
DURADA:  60 minuts
Del 27.02.21 al 28.02.21 | 18:00 h

Preu
15€ Zona A
8€ Zona B
7,5€ #SecretJove

Abonaments
3-4 espectacles: 12€ 
5-7 espectacles: 11,25€
+8 espectacles: 10,5€

FITXA ARTÍSTICA
Orquestra de Cambra de Granollers (Corrado Bolsi, director)
Veus – Cor Infantil Amics de la Unió (Josep Vila Jover, director)
Petits Cantors Amics de la Unió (Marta Dosaiguas i Guifré Canadell, directors)
Cor d’alumnes de 4t del CEIP Joan Solans (Carles Ridao, director)
Cor d’alumnes de 4t del CEIP Ferrer i Guàrdia de Granollers (Judith Andújar, directora)

Una producció de Teatre Auditori de Granollers, Orquestra de Cambra de Granollers, Amics de la Unió i Fundació AC de Granollers.

Llibret: Piti Español i Joan Vives
Música i lletres: Joan Vives
Direcció musical: Josep Vila Jover
Direcció escènica: Marta G. Otín
Ajudant de direcció: Maria Castillo
Vestuari: Anna Estany
Videocreació: Albert Soler Quintana
Il·lustració: Job Vives

Sala Gran

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió i l’OCGr són residents al Teatre Auditori de Granollers

Fa molts anys, la pol·lució, el malbaratament de recursos, l’excés de població i la inconsciència van portar la humanitat al Gran Desastre: un cataclisme ecològic de proporcions planetàries del qual molt pocs humans es van salvar. 

Per no repetir el desastre, els humans que van quedar van haver de transformar-se en trihumans, unitats formades per tres antics humans, ara convertits en una sola persona. El fet de ser tres, fa que els trihumans sempre hagin de pactar per fer qualsevol cosa i això provoca bona entesa entre ells i els evita baralles i guerres. A més, per fer-ho tot més fàcil, els trihumans es comuniquen cantant, una manera molt més fluida, efectiva i agradable de comunicar-se que no a base de paraules ambigües, mentides i crits, com feien els humans.

Quan comença l’òpera som a l’any 3.333 i els trihumans han trobat en unes excavacions arqueològiques un estrany instrument que els humans feien servir per comunicar-se: un mòbil. Els seus científics han aconseguit desencriptar-lo i, gràcies a ell, han pogut estudiar com eren els humans, dels quals fins avui en sabíem molt poques coses, i què els va portar a provocar el Gran Desastre.

El mòbil trobat pertanyia a una nena humana que el va utilitzar per gravar un blog-diari explicant la seva vida i les seves impressions i pensaments sobre el món que l’envoltava. Amb la informació emmagatzemada al mòbil, els trihumans han pogut descobrir, amb sorpresa, les maneres tan peculiars de funcionar que tenien els humans. I entendre com es relacionaven, com evolucionaven, com s’enamoraven, com es reproduïen i com es barallaven. I com s’ho van fer per destruir el planeta.

La humana propietària del mòbil es deia Greta, i tot sembla indicar que podria tractar-se de Greta Thunberg, la noia sueca que va impulsar els Fridays for Future, el moviment de nens i nenes de tot el planeta en lluita contra el canvi climàtic.

Projecte Òpera Infantil

Cada temporada, el Teatre Auditori de Granollers i l'Orquestra de Cambra organitzen, juntament amb el cor Veus - Cor Infantil dels Amics de la Unió i acompanyats per solistes professionals i grups de nens participants, el projecte d'òpera infantil. Una iniciativa de gran embergadura, que ja porta set edicions i que s'ha convertit ja en tot un clàssic de la programació a Granollers. Una història única que farà créixer i emocionar a petits i grans. Més informació del projecte Òpera Infantil.

FUNCIONS ESCOLARS DE "GRETA I ELS TRIHUMANS"
Dilluns 1 de març de 2021, a les 9.30 h i a les 11 h (2 funcions)
Dimarts 2 de març de 2021, a les 9.30 h i a les 11 h (2 funcions)

Com a situació excepcional, a causa del moment d’incertesa que vivim, hi podran haver canvis en les entrades assignades si ens veiem amb l’obligació de reduir aforaments, com a mesura de seguretat. En aquest cas, el retorn de les entrades seria per ordre de compra i s’informaria prèviament a tots/es els qui han adquirit entrades per l’espectacle en qüestió.

Dissabte
27
feb
18:00 h
 
Des de
8 €
Suspès
Diumenge
28
feb
18:00 h
 
Des de
8 €
Suspès