Hem presentat el vídeo que vol arribar a la Greta Thunberg

31.01.2020

Greta i els Trihumans és la vuitena producció de l’Orquestra de Cambra de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers, un espectacle infantil i familiar creat amb l’objectiu d’acostar la música i el cant coral al públic infantil. L’obra compta amb l’estreta col·laboració de l’Associació Cultural de Granollers i la participació de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, Orquestra de Cambra de Granollers i les escoles Joan Solans i Ferrer i Guàrdia de Granollers.

Aquest any, la jove activista mediambiental Greta Thunberg ha estat la font d'inspiració de l'òpera infantil que veurem els propers 28 i 29 de març al Teatre Auditori de Granollers i, els impulsors del projecte, tenim l'esperança i el repte de poder arribar a ella.

És per això que els joves del cor infantil Veus han protagonitzat un vídeo, que està corrent ja per les xarxes, per convidar la Greta Thunberg a assistir a l'òpera infantil del març. Si més no, perquè sàpiga que, com ella, hi ha molts joves de la ciutat que creuen en el seu moviment i lluiten contra el canvi climàtic, en aquest cas, fent el que millor saben fer: cantar!

Us deixem el vídeo i us animem a compartir-lo!

Versió en català:

Versió en anglès:

Actualitat