Escarlata

Temporada 2020-2021

Imagineu espectacles de circ contemporani en els quals les especialitats circenses clàssiques (equilibris acrobàtics, ensinistrament d’animals, equilibris sobre cadena fluixa, llançament de ganivets i destrals) es mesclen amb el teatre de gest i el teatre d’objectes.

Sumeu-hi l’habilitat per posar les habilitats circenses al servei de dramatúrgies juganeres, sensibles i emotives que ofereixin una mirada alhora irònica i tendra, íntima i plena d’humor, sobre les relacions humanes. El resultat: els imaginatius i sorprenents espectacles d’Escarlata Circus.

No és fàcil explicar qui són i què fan Jordi Aspa i Bet Miralta, fundadors d’Escarlata Circus el 1987 a Sant Esteve de Palautordera.

Poetes del circ, creadors incansables i lliures que fugen d’etiquetes i estimen el risc de la creació, durant els seus 30 anys de trajectòria han voltat pel món amb els seus espectacles i han rebut reconeixements com el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2007) i el Premio Nacional de Circo (2012) per la direcció artístic de Trapezi, la Fira del Circ de Reus.

Quan els crancs portin talons
Finalitzat
2021-2022
Quan els crancs portin talons
Companyia Escarlata Circus
22.01.21 | 20:00 h
GPS Circ

C.A.M.E.S
Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials
Del 27.03.21 al 28.03.21
GPS Recomanem Teatre