Mesures excepcionals de prevenció COVID-19 per accedir al Teatre Auditori de Granollers.

 

MÉS INFORMACIÓ

×

Escarlata

Temporada 2020-2021

Imagineu espectacles de circ contemporani en els quals les especialitats circenses clàssiques (equilibris acrobàtics, ensinistrament d’animals, equilibris sobre cadena fluixa, llançament de ganivets i destrals) es mesclen amb el teatre de gest i el teatre d’objectes.

Sumeu-hi l’habilitat per posar les habilitats circenses al servei de dramatúrgies juganeres, sensibles i emotives que ofereixin una mirada alhora irònica i tendra, íntima i plena d’humor, sobre les relacions humanes. El resultat: els imaginatius i sorprenents espectacles d’Escarlata Circus.

No és fàcil explicar qui són i què fan Jordi Aspa i Bet Miralta, fundadors d’Escarlata Circus el 1987 a Sant Esteve de Palautordera.

Poetes del circ, creadors incansables i lliures que fugen d’etiquetes i estimen el risc de la creació, durant els seus 30 anys de trajectòria han voltat pel món amb els seus espectacles i han rebut reconeixements com el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya (2007) i el Premio Nacional de Circo (2012) per la direcció artístic de Trapezi, la Fira del Circ de Reus.

Quan els crancs portin talons
Finalitzat
Quan els crancs portin talons
Companyia Escarlata Circus
22.01.21 | 20:00 h
GPS Circ

C.A.M.E.S
Finalitzat
C.A.M.E.S
Comèdies Auditives en Moviment Espontànies i Sensorials
Del 27.03.21 al 28.03.21
GPS Recomanem Teatre