Visites guiades

El Teatre Auditori de Granollers organitza visites guiades teatralitzades per famílies i per escoles.

Us oferim fer un recorregut teatralitzat al Teatre Auditori de Granollers, per conèixer les diferents parts del teatre i gaudir d’una representació de titelles basada en el conte “Més enllà dels miralls”. L’objectiu de la visita és acostar les arts escèniques i els fonaments més bàsics d’un equipament com el nostre.

La Filo, una costurera molt despistada, acompanyarà els alumnes en un recorregut per les instal·lacions del teatre, i els portarà fins a la sala gran del teatre, on es farà la representació de l’espectacle de titelles “Més enllà dels miralls”, que els donarà a conèixer els diferents personatges que intervenen per la realització d’un espectacle.

Vestíbul, cafeteria, escenari, vestuaris o el pati de butaques són algunes de les zones que es visiten. La visita inclou també el fossar dels músics i a la part inferior del teatre, on es preparen els muntatges tècnics. També s’explica la història de la creació del teatre, es comenten les característiques tècniques de l’edifici i es donen a conèixer alguns dels espectacles que tenen lloc al teatre. A més a més, en determinades dates, es pot veure l’Orquestra de Cambra de Granollers assajant en directe o el muntatge d’alguna obra de teatre.

Sol·licita informació per a escoles o grups organitzats

Si esteu interessats a organitzar  i reservar una visita guiada al teatre, contacteu directament amb la Maria Bartrons: mbartrons@teatreauditori.granollers.cat, telf. 938405120 ext. 6.

Informació pràctica:
Duració de la visita: 1 hora
Preu per persona: 5 € (fins a 2 anys entrada gratuïta)
Cursos que poden fer la visita: de P4 a 4rt.
Grups de màxim 25 persones.
Horaris habituals de les visites guiades: 9.30 h, 11 h i 15.15 h. En cas d'escoles de fora de la ciutat, que aprofitin per passar el dia a Granollers, podem adaptar els horaris a les seves necessitats.

Prepara't la visita

En la següent guia pedagògica trobaràs activitats per fer amb els alumnes abans i després de la visita teatralitzada. Els continguts, preparats per un pedagog, et permetran preparar la visita perquè els alumnes sàpiguen què trobaran i, posteriorment, treballar a l’aula les diferents parts del teatre que ja han vist.

'Més enllà dels miralls'. Visites teatralitzades obertes al públic 

Vine en família a conèixer l'interior del nostre equipament, i gaudeix també d'un espectacle de titelles basat en el conte Més enllà dels miralls. És una visita recomanada per a famílies amb nens entre 3 i 10 anys. Consulta les dates de les properes visites guiades, que es fan dos o tres vegades cada any: Programació familiar.

El conte de 'Més enllà dels miralls'!

Més enllà dels miralls - Biombö Studio

En el conte Més enllà dels miralls, la protagonista del conte és l’Àfrica, una nena que arriba al teatre amb els seus pares per assistir a una òpera. Allà coneixerà els Bambolins, unes petites criatures fantàstiques que viuen a l’altre costat dels miralls dels camerinos dels teatres. Viuen a Talía, un món paral·lel al nostre, en el que des de ben petits són educats en l’art del muntatge i la preparació escènica. Fa centenars d’anys que a l’Escola Telónius, se’ls educa i ensenya per a què un dia, puguin creuar els miralls i encarregar-se’n de tot el que hi passa darrere de l’escenari.

Els autors del conte són els germans Daví. El text és autoria de Ramon Daví, mentre que les il·lustracions són de Jordi Daví. És un conte recomanat a partir de 3 anys, com a lectura acompanyada per un adult, o a partir de 7 anys com a primers lectors (lletra de pal).

El conte el podreu comprar aquí.