Visites guiades

El Teatre Auditori de Granollers organitza visites guiades teatralitzades per famílies i per escoles.

Us oferim fer un recorregut teatralitzat al Teatre Auditori de Granollers, per conèixer les diferents parts del teatre i gaudir d’una representació de titelles basada en el conte “Més enllà dels miralls”. L’objectiu de la visita és acostar les arts escèniques i els fonaments més bàsics d’un equipament com el nostre.

La Filo, una costurera molt despistada, acompanyarà els alumnes en un recorregut per les instal·lacions del teatre, i els portarà fins a la sala gran del teatre, on es farà la representació de l’espectacle de titelles “Més enllà dels miralls”, que els donarà a conèixer els diferents personatges que intervenen per la realització d’un espectacle.

Vestíbul, cafeteria, escenari, vestuaris o el pati de butaques són algunes de les zones que es visiten. La visita inclou també el fossar dels músics i a la part inferior del teatre, on es preparen els muntatges tècnics. També s’explica la història de la creació del teatre, es comenten les característiques tècniques de l’edifici i es donen a conèixer alguns dels espectacles que tenen lloc al teatre. A més a més, en determinades dates, es pot veure l’Orquestra de Cambra de Granollers assajant en directe o el muntatge d’alguna obra de teatre.


 

Sol·licita informació per a escoles o grups organitzats

Si esteu interessats a organitzar  i reservar una visita guiada al teatre, contacteu directament amb la Eva Chaparro  echaparro@teatreauditori.granollers.cat, Telf. 938405120 ext. 3.

Informació pràctica:
Duració de la visita: 1 hora
Preu per persona: 3 € (fins a 2 anys entrada gratuïta)
Cursos que poden fer la visita: de P4 a 4art.
Grups de màxim 25 persones.
Horaris habituals de les visites guiades: 9.30 h, 11 h i 15.15 h. En cas d'escoles de fora de la ciutat, que aprofitin per passar el dia a Granollers, podem adaptar els horaris a les seves necessitats.

 

Visites teatralitzades obertes al públic 

Vine en família a conèixer l'interior del nostre equipament, i gaudeix també d'un espectacle de titelles basat en el conte Més enllà dels miralls. El podreu comprar aquí