NOU horari de taquilles!
A partir del 5 de setembre estarem oberts els Dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h i Divendres de 17 h a 19.30 h)

×

Guies pedagògiques

Els centres educatius són un reflex de la societat i un dels principals agents de socialització, a través dels quals es vehiculen missatges, models i normes associades als valors culturals i d’origen geogràfic. Amb la voluntat d’arribar a aquestes escoles i instituts i fer reflexionar als seus alumnes i professors, desenvolupem guies pedagògiques vinculades a les propostes escèniques programades durant la temporada.

Compartir aquestes guies a través de la comunitat educativa en general i que aquestes circulin per les aules i puguin generar opinió, debat i pensament crític entre els joves és un dels principals objectius que persegueix el Teatre Auditori. Les guies, amb llicència oberta, es poden utilitzar i editar amb la finalitat de millorar el contingut pedagògic i compartir els materials per a altres teatres de Catalunya.

NADIA, Companyia la Conquesta del Pol Sud 27/04/2019

La història real i en primera persona d'una jove afganesa a la recerca de la llibertat. La Nadia va néixer a Kabul fa 27 anys. Quan en tenia 8, durant la guerra civil posterior a la retirada soviètica, va patir greus ferides a causa d’un bombardeig. Instaurat el règim dels talibans i amb greus seqüeles físiques, va haver de fer-se passar per un noi, per mantenir la seva família.

Guia pedagògica: Descarrega la guia pedagògica 
Temes d'interès: fronteres, diversitat en un món globalitzat, la guerra i la pau, la recerca de la identitat i el gènere.

RAPHAËLLE, Companyia la Conquesta del Pol Sud 09/11/2018

Una proposta real i en primera persona que es qüestiona si la divisió de sexes és només una construcció cultural. Reflexió que fa a través de l’experiència individual de Raphaëlle Pérez, una dona trans que, com a protagonista, lluita per la identitat, la autoafirmació i la ruptura de motlles en un món en constant transformació.

Guia pedagògica: Descarrega la guia pedagògica i Annex 1
Temes d'interès: gènere, transsexualitat.

 

Sol·licita informació

Si esteu interessats a organitzar una sortida al teatre i necessiteu material didàctic per tal de treballar a l'aula, contacteu directament amb la Tracy Sirés Neal tsires@teatreauditori.granollers.cat, responsable de públics.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR