Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

El Teatre Auditori edita una guia pedagògica sobre l'òpera infantil GRETA I ELS TRIHUMANS

18.02.2020

DESCARREGA LA GUIA PEDAGÒGICA | GRETA I ELS TRIHUMANS

Els centres educatius són un reflex de la societat i un dels principals agents de socialització, a través dels quals es vehiculen missatges, models i normes associades als valors culturals i d’origen geogràfic. Amb la voluntat d’arribar a aquestes escoles i instituts i fer reflexionar als seus alumnes i professors, desenvolupem guies pedagògiques vinculades a les propostes escèniques programades durant la temporada.

Compartir aquestes guies a través de la comunitat educativa en general i que aquestes circulin per les aules i puguin generar opinió, debat i pensament crític entre els joves és un dels principals objectius que persegueix el Teatre Auditori. Les guies, amb llicència oberta, es poden utilitzar i editar amb la finalitat de millorar el contingut pedagògic i compartir els materials per a altres teatres de Catalunya.

GRETA I ELS TRIHUMANS. ÒPERA INFANTIL 28.03.20 I 29.03.20

Després de la guia pedagògica sobre l'espectacle "Nadia" de la companyia La Conquesta del Pol Sud, el Teatre Auditori edita la guia sobre el projecte d'òpera infantil "Greta i els Trihumans".

Des del 2017, el Teatre Auditori, l’Orquestra de Cambra, els Amics de la Unió i l’Associació Cultural, coprodueixen biennalment, una òpera infantil, que és interpretada pels cors d’Amics de la Unió i, en cada edició, es convida a escoles de primària de la ciutat perquè hi participi. Enguany, al CEIP Joan Solans i CEIP Ferrer i Guàrdia de Granollers.

Actualitat