Col·lectiu resident

Temporada 22/23

El grup de joves del curs +Oportunitats de Dimas és el col·lectiu resident del Teatre Auditori, en el marc del projecte de mediació cultural Coenzims. A continuació podeu veure un resum del procés de residència que el col·lectiu ha fet durant la primera part de la temporada 22/23.

 

A l’octubre es va iniciar el procés de residència amb el grup de joves del curs + Oportunitats de Dimas, empresa d’inserció sòcio-laboral de persones amb dificultats d’accés al món laboral o en risc d’exclusió, amb el qual s’ha establert una relació estable i de proximitat amb tot allò que passa al teatre. Ja sigui des de la vessant escènica, tècnica, etc. i altres oportunitats que es vagin detectant durant el procés. 

El grup de joves han començant realitzant un primer procés de recerca en el qual, a través de l’artista convidada Júlia Barbany i la seva obra Official presentation of the gadgets for our salvation, exploren la idea de futur incert i l’aborden des de les seves pròpies experiències.  

A més, els joves han creat una instal·lació participativa que s’ubicarà al teatre el dia de l’estrena de l’obra, aquest proper dissabte 5 de novembre, i que convidarà als assistents a participar, posar veu i continuar alimentant les preguntes que els joves s’han fet durant el seu procés de recerca.

La residència del grup +Oportunitats continuarà fins el mes de juny, treballant al voltant de l’espectacle Diversión obligatoria, també de la Júlia Barbany, i a partir d’alguns altres espectacles seleccionats dels mesos de febrer a maig.