La Cantània acaba més 'Virtual' que mai!

23.06.2020

Com bé sabeu, aquestes setmanes hauríem d’estar en època de concerts de Cantània però, lamentablement, no ha pogut ser així amb motiu de la Covid 19. No obstant, des de les diferents poblacions on es du a terme el projecte, teníem clar que no volíem acabar el curs sense tenir en compte un projecte tan important com aquest.

És per això que vam animar als nens i nenes a participar, des de casa, en una Cantània més "virtual" que mai, omplint les xarxes de les cançons d'aquesta edició! Per veure els vídeos només heu d'entrar a les xarxes amb l'etiqueta #cantaniaVirtual. Hi ha un munt de nens i nenes de la comarca!

Vols conèixer millor el projecte?

Els seus protagonistes ens ho expliquen aquí

Cantània és un projecte educatiu i cultural impulsat des de L'Auditori, únic a Catalunya, amb una participació a la comarca de més de 4.000 nens i nenes. Al Vallès Oriental, el projecte està impulsat des dels seus inicis per l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de Granollers. 

"Per a mi Cantània, més que un projecte, és un tema vital i l’he viscut, el visc i el viuré sempre amb molta intensitat". Josep Prats, coordinador musical i fundador del projecte Cantània. Llegeix l'entrevista.

"Cantània és un caramel. Que et brindin la possibilitat de treballar amb un material musical i educatiu d'aquesta qualitat, amb els teus alumnes, durant tot el curs, és un regal que cap especialista de música deixaria escapar". Aleix Vidal, professor de l'Escola Mogent de La Roca del Vallès. Llegeix l'entrevista.

"M'ha encantat participar en la Cantània". "He après a vocalitzar més i a pronunciar millor algunes paraules en català. M'emporto uns bons dies de passar-ho bé". Candela González, alumna de l'Escola Mogent de La Roca del Vallès. Llegeix l'entrevista.

"He après amb les cançons d'aquesta Cantània que s'ha d'estar més temps amb els amics i deixar de banda les pantalles digitals". Guillem Buded, alumne de l'Escola Mogent de La Roca del Vallès. Llegeix l'entrevista.

S'estrena la nova web de Cantània

Després de mesos treballant-hi, ja us podem presentar el nou web de Cantània. A partir d’aquesta propera temporada, tots els recursos didàctics, materials i àudios estaran al web de Cantània. D’aquesta manera, fem molt més accessible a les escoles i famílies no només la música, que es podrà escoltar des de qualsevol dispositiu mòbil (no només un CD), sinó també materials tan imprescindibles com les partitures, les coreografies i els materials de les escoles, entre d’altres. Esperem que gaudiu molt d’aquesta nova eina!

Entra a la web de Cantània

Actualitat