REVOLUTION | Proposta estimulant i plena de vitalitat

27.03.2019

Veus–Cor Infantil Amics de la Unió i el Cor Jove Amics de la Unió s’uneixen en aquest concert per oferir-nos una proposta molt estimulant, plena de vitalitat i amb coreografies espectaculars, creada a partir dels números més brillants de musicals cèlebres. Podrem escoltar hits de musicals de gran èxit a Broadway, com Annie, o Carousel, considerat per la revista Time el millor musical del segle XX, i també sentirem els èxits del West End londinenc, amb Els Miserables al capdavant i el seu cant del poble que s’alça, i que s’ha convertit en un autèntic himne que tots hem cantat alguna vegada: un musical que ja porta 25 anys seguits en cartell i més de deu mil funcions.

També sentirem clàssics dels anys 70 i 80, com el reivindicatiu Hairspray, o Matilda, basat en una novel·la de Roald Dahl que parla d’una nena de cinc anys amb poders mentals. El musical Hair també ens parla de revolucions, la dels hippies dels anys 60, amb la pau i la llibertat com a emblemes. Dels anys 90 són Rent, inspirat en l’òpera La Bohème de Puccini, El Príncep d’Egipte, basat en una pel·lícula sobre l’èxode i que narra la vida de Moisès, o El rei lleó, basat en l’exitosa pel·lícula d’animació de Disney, i que per cert és el musical de Broadway que ha reportat més beneficis de la història. I també sentirem fragments de musicals més recents, com The Book of Mormon, una comèdia de 2011 sobre l’amor i el sacrifici, o The Greatest Showman, del 2017 i protagonitzada per Hugh Jackman.

I totes aquestes músiques tenen en comú l’esperit de reivindicació, de rebel·lia i de lluita, i l’anhel de justícia i de llibertat. La direcció de l’espectacle i totes les coreografies aniran a càrrec de la prestigiosa Panda van Proosdij, ballarina i directora d’escena neerlandesa amb una llarga trajectòria professional al món del teatre musical europeu i en el treball amb formacions joves a través del seu mètode “Voice & Physique”, que consisteix a generar en l’artista una consciència física que beneficiï l’emissió de la veu, i uns moviments corporals que contribueixin a la qualitat del cant.

Diumenge 7 d'abril, a les 19 h

Música

Informació i venda d'entrades

Actualitat