Jonathan Camps i Nicola Moneta | 3 raons per venir a veure el concert

12.04.2019

Tres raons per anar al concert dels contrabaixistes Jonathan Camps i Nicola Moneta:

1. El color de la corda més greu

Tots estem habituats a veure els contrabaixos dins de les orquestres, ajudant amb el ritme i l’ harmonia a que tot el discurs agafi forma i tingui sentit, però coneixem realment el so del contrabaix? sabem quines particularitats sonores té aquest instrument tant polivalent? el més gran i greu de la família de la corda fregada ! En aquest concert descobrirem totes les seves possibilitats com a solista, cantant unes melodies encisadores en un registre que no ens imaginem com pot arribar a ser de natural, acompanyat d’ un instrument encara més gran i greu ... l’ octobaix, amb més de tres metres d’ alçada i unes vibracions que ompliran tot els nostre cos !!

2. Un format molt proper

El format del Cicle de Concerts Carles Riera i la Sala Petita del Teatre Auditori ens ofereixen la possibilitat de presentar uns concerts molt propers i amb una durada perfecta (50-60 minuts) per poder gaudir  plenament del contingut i marxar a casa amb ganes de repetir. Podrem sentir els sons i les vibracions del contrabaix i l’ octobaix ben a prop nostre i així podrem gaudir d’ una experiència única i molt personal. A més, no podem oblidar que la sessió pedagògica de les 19h ens pot serveix d’ aproximació i d’ajuda per entendre millor  tot el programa, el seu entorn històric i les particularitats dels instruments protagonistes.

3. Uns grans intèrprets

En Jonathan Camps és un dels grans contrabaixistes del moment, professors del Escola Superior de Música de Catalunya i solista de nombroses orquestres internacionals i en Nicola Moneta, reconegut també internacionalment, toca l’únic octobaix en funcionament del món. 

Amb aquest concert, en Jonathan Camps i en Nicola Moneta ens oferirà una aproximació a la música per contrabaix i octobaix de gran qualitat!

Anna M. Piera, directora de l'Escola Municipal de Música i Conservatori Josep M. Ruera de Granollers

 

 

Actualitat