BRUIXES I PRINCESES EN LA MENOR | 4 raons per venir a veure el concert

08.05.2019

Les melodies més romàntiques i les més enèrgiques ens faran entrar en la història de la jove Flordelliri que, cansada d’estar tancada al castell, decideix sortir a explorar el món.

El conte: La jove protagonista es fa gran de cop: decideix que viure tancada al castell és el més aborrit que hi ha i, d’un dia per l’altre, planifica la fugida. Un cop fora del castell es troba amb els perills de la vida, però també amb les meravelles de la natura i la màgia de la música.

La música: El conte està acompanyat per la Simfonia núm. 3 “Escocesa” de Felix Mendelssohn, una obra que Mendelssohn va escriure inspirant-se en els paisatges d’Escòcia, quan va anar-hi de viatge als 20 anys. Allà va veure i va sentir la fúria del mar, el cant dels ocells, el silenci dels boscos centenaris, el misteri dels castells antics. I tot ho va transformar en música, amb melodies dolces i tendres i amb fragments plens de força i energia.

L’orquestra: Aquest cop l’Orquestra de Cambra de Granollers es reforça amb tot tipus d’instruments. No n’hi ha prou amb els instruments de corda habituals: per tocar la Simfonia núm. 3 de Mendelssohn a més a més calen flautes, oboès, clarinets, fagots, trompes, trompetes i timbales.

Veniu a cantar: Mendelssohn no hi va posar parts cantades a la seva simfonia, però nosaltres sí que cantarem: a veure si amb les nostres veus som capaços d’ajudar la protagonista a superar tots els obstacles!

Us esperem al Teatre Auditori de Granollers per fer un viatge màgic, on la música és explicada, tocada i escoltada de ben a prop.

David Puertas Esteve, músic i periodista. Presenta els Concerts Familiars de l’Orquestra de Cambra de Granollers des de l’any 2012.


BRUIXES I PRINCESES EN LA MENOR

Diumenge 26 de maig, 17.30 h

Teatre Auditori de Granollers

Més informació i entrades

Actualitat