LA MÀGIA DE JORGE BLASS | Vols saber-ne més?

24.09.2019

Jorge Blass presenta noves i sorprenents il·lusions en 1 hora i mitja d'espectacle per tota la família!

“Màgia per no deixar de somiar”

Succeiran efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions, desaparicions, levitacions impossibles i màgia interactiva en què el públic és el protagonista. Tot envoltat de misteri i amb una acurada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar i somiar amb l'impossible.

L'estrella de la màgia americana David Copperfield ha declarat: "Jorge Blass eleva el art de la màgia a un altre nivell". Jorge realitza noves il·lusions amb tecnologia del segle XXI, un dron com a ajudant i moltes més sorpreses. "La seva màgia és diferent, espectacular" afirma el mestre de la màgia Juan Tamariz.

Amb "La Màgia de Jorge Blass" viurem en directe les il·lusions que han captivat personatges com Jackie Chan, Vin Diesel, Scarlett Johanson, Plácido Domingo o al mateix David Copperfield, que ha adquirit els drets d'un truc que Jorge realitza en el xou emprant xarxes Socials i màgia, i que l'estrella de la màgia americana presentarà al seu show de Las Vegas. Espectaculars efectes màgics on Jorge recorre el món actuant en teatres i televisions de Las Vegas, Hollywood o Xangai.

Els seus espectacles han estat premiats amb la Vareta Màgica d'Or a Montecarlo i el Premi Siegfried and Roy a Las Vegas.

L'artista

Il·lusionista i comunicador. Guanyador de la “Varita Mágica de Oro” a Mònaco i premi “Siegfried and Roy” a Les Vegas. Ha presentat els seus espectacles a llocs emblemàtics com el Kodak Theater de Los Angéles i l’Exposició Universal de Shangai.

A nivell televisiu, Blass ha participat també en “Masters of illusion” (Fox My Network USA), ha dirigit tres temporades de “Nada x Aquí” (Cuatro) i va ser “Premi Zapping” al millor programa d’entreteniment per “Por arte de Magia” (Antena 3), “Now you see it” (BBC Anglaterra), “Next Great Magician” (ITV Anglaterra) i “Fool Us” (Fox My Network).

Conferenciant internacional a Europa i Amèrica sobre com aplicar principis de la màgia al món de l’empresa. És, a més, artista habitual en el prestigiós “Magic Castle” de Hollywood, director del Festival Internacional de Màgia de Madrid. Jorge ha escrit dos llibres: “Màgia per no deixar de somiar” i “La força de la il·lusió”, actualment en la seva sisena edició.

Al 2015 s’uneix a la producció “The Illusionists”, un show creat pels productors americans que ha omplert teatres com el Sidney Opera House, Neil Simon Theater a Broadway i el Shaftesbury Theater London. Jorge Blass, a més,  va ser el primer mag d’origen espanyol a treballar amb estrelles internacionals de latino Amèrica.

 

Actualitat