Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

CARLES MARIGÓ | Les 4 raons per no perdre’t el concert

09.10.2019

Carles Marigó és un músic polifacètic; la seva inquietud l’ha dut a treballar com a intèrpret, compositor i educador musical, en projectes de música clàssica, jazz, funky, música tradicional, pintura i teatre, girant sempre al voltant de la interpretació, la creativitat i la improvisació musicals. 

Anna Maria Piera, directora de l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers, que fa més de 30 anys que impulsa el Cicle Carles Riera, ens dona quatre bones raons per anar a escoltar i viure el concert d’aquest mestre de la improvisació, el proper divendres 18 d’octubre, a les 20 h, a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers.

1. S’apropa d’una forma molt sensorial a l’art de la improvisació. Amb aquest concert entendrem com es prepara l’artista, el pianista en aquest cas, per endinsar-se en un món nou cada vegada que posa les mans al teclat. Sentirem com l’artista entén la música en la que es basa la seva improvisació per crear un nou univers sonor. Viurem en primera persona el tret de sortida, la mecànica, el camí a seguir i el resultat final d’una improvisació a partir de la participació del públic. I gaudirem del resultat final, sempre únic i sorprenent, del privilegi d’endinsar-se en l’interior de l’artista i de la seva sensibilitat, tot sentint com la llibertat de la improvisació es pot convertir en un món ordenat i coherent on tot tingui sentit.

2. Escoltarem i coneixerem un dels millors pianistes, especialista en l’art de la improvisació, del nostre país. Podrem gaudir, en directe, d’un concert de primeríssima qualitat, a càrrec d’un jove pianista que ja ha deixat ben clar que ocupa un lloc preferent en el món de la improvisació, amb una sensibilitat especial i un joc de matisos i colors sonors que ens deixaran meravellats. Un músic que es mou a la perfecció dins el món de la interpretació, la creativitat i la improvisació musical.

3. Gaudirem d’un concert molt proper, amb l’intèrpret tant a prop que ens podrem sentir part implicada en l’espectacle, en una sala (la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers) que ens permetrà aquesta complicitat. Amb la gran sort de poder triar entre dues sessions: una de més pedagògica a les 19h, especialment dissenyada per un públic més familiar i/o que vol tenir un primer tastet o aperitiu del que després podrà gaudir més intensament, i una en format concert, a les 20h, per poder aprofundir en el programa pensat i dissenyat per l’intèrpret i endinsar-nos en el món de la improvisació. 

4. Coneixerem una mica més el Cicle de música de Cambra Carles Riera, que l’EMM i Conservatori de Granollers programa ja fa més de 30 anys. Amb aquest primer concert comença una nova temporada plena de sorpreses, com sempre, on conviuran diferents estils i formacions. Un tret de sortida que, de la mà de la improvisació, ens dona pistes de l’originalitat d’aquest petit Cicle que pretén apropar-nos a diferents sensibilitats i mons sonors sempre de la mà dels millors intèrprets.

Anna Maria Piera. Directora EMM i Conservatori de Granollers

Actualitat