Horaris de Setmana Santa

Les taquilles del Teatre Auditori romandran tancades del divendres 29 de març fins al dilluns 1 d’abril, ambdós dies inclosos. Recordeu que sempre podeu comprar entrades a les webs www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat

No hi haurà servei de cafeteria al Restaurant social El Gato Verde de dilluns a divendres de 16 h a 20 h. El servei de restaurant migdia serà de dimecres a diumenge de 13 h a 15.30 h i els sopars, divendres i dissabtes de 20.30 h a 23 h.

MÉS INFORMACIÓ

×

COSMOS QUARTET | Les 4 raons per no perdre’t el concert

12.11.2019

Cosmos Quartet neix el 2014 amb l’objectiu de descobrir i aprofundir l’extens i fascinant repertori per a quartet de corda. Durant el concert podrem gaudir de l’obra de cambra més important de Josep M. Ruera, Ambients, una peça deliciosa que rarament es pot escoltar a la seva ciutat. El repertori també inclourà el Quartet en mi bemoll major de Franz Schubert.

Anna Maria Piera, directora de l’Escola Municipal de Música Josep M. Ruera de Granollers, que fa més de 30 anys que impulsa el Cicle Carles Riera, ens dona quatre bones raons per anar a escoltar i viure el concert d'aquest quartet, el proper divendres 15 de novembre, a les 20 h, a la Sala Petita del Teatre Auditori de Granollers.

1. Poder gaudir de la que per molts es considerada la formació de cambra per excel·lència: el Quartet de Corda. Amb l’equilibri de veus dels instruments de la família del violí (2 violins, viola i violoncel), que dialoguen entre ells i miren de trobar els punts d’equilibri necessaris per arribar a bon port sense oblidar que tots tenen dret a expressar-se i cada un d’ ells ho fa en un registre diferents però totalment integrat en el conjunt. Cada veu és diferent però totes elles són imprescindibles en un joc d’equilibris transparent i efectiu.

2. Tenir el plaer d’escoltar a una de les formacions de cambra amb més projecció del moment. El Cosmos Quartet, amb uns integrats joves i molt ben preparats, que ens aproparan a un repertori exquisit en un entorn molt proper (la Sala Petita del Teatre Auditori). Amb dues sessions: una de més pedagògica a les 19, amb un ambient distés i especialment dissenyat per un públic més familiar, i el concert a les 20h de 60 minuts per sortir molt satisfets i amb ganes de tornar.

3. Poder escoltar el Quartet Ambients del compositor Josep M. Ruera ( fundador de l’EMM de Granollers i personatge cabdal en el món cultural i social de Granollers durant el s. XX). Un Quartet de corda escrit als anys vint del segle passat, equilibrat, ple d’ harmonies i melodies mediterrànies i molt properes i amb una qualitat musical de primer nivell.

4. Un concert en record a Carles Riera, music en lletres majúscules (intèrpret a nivell internacional, gran pedagog, divulgador musical...), qui va ser el Director de l’EMM durant 25 anys i qui va crear aquest meravellós Cicle de Música de Cambra fa més de 30 anys. Ja fa 10 anys que en Carles Riera ens va deixar però no hi ha moments sense els seus records i aquest concert, la música d’aquest concert, l’entorn d’ aquest concert, vol ser un més d’aquests moments.

Anna Maria Piera. Directora EMM i Conservatori de Granollers

Actualitat