LA DEL MANOJO DE ROSAS | Entrevistem a Joan Garrido, director de Milnotes

30.07.2020

Diumenge 30 d'agost | 19 h | Teatre Auditori de Granollers
Reserva d'entrades

La companyia Milnotes s'ha proposat donar la volta al clàssic de Pablo Sorozábal presentant "una versió moderna, amb vestuaris en tons pastels, tupès i pentinats dels anys 50 per fer actual i donar color i elegància a una obra còmica de tota la vida", segons ha explicat el propi Joan Garrido, director de la companyia. 

La del manojo de rosas serà el primer espectacle en viu que veurem al Teatre Auditori després de la pandèmia. Com el definiries?
Com una gran producció musical amb 24 actors, cantants i ballarins a escena i una orquestra de 14 músics. Un espectacle ple de color, ritme, grans veus, grans dosis d´humor i una escenografia realment treballada i espectacular per a l'ocasió.

A qui va adreçat l'espectacle?
A tots els públics, als amants de la bona música, el teatre i el cant. La nostra manera de presentar sarsuela és fresca, divertida i canviant conceptes de posada en escena, ja que hem optat per modernitzar el gènere.

Com ha estat la preparació d'aquesta versió moderna del clàssic?
Intensa, detallada i treballada molt per tot l'equip. Des de el càsting inicial, el vestuari per situar-nos en l'època pin-up, la revisió del text i la creació de l'escenografia. Cinc mesos d'assaigs, amb l'aturada per la pandèmia. Tenim més il·lusió que mai  d'aixecar el teló i presentar l'espectacle.

Una història d'amor, música i també un punt de crítica social.
Tot i que l'obra se situa als anys 50, el tema que tracta és la diferència de classes socials, que avui en dia continua vigent. El 50% del musical es música en directe. Una de les sarsueles més representatives per la seva extraordinària banda sonora que, unit a un divertit llibret de text, farà gaudir com mai a l'espectador. 

Com afronteu el retorn amb el públic del Teatre Auditori? 
Sabem que no vivim els millors moments però ho afrontem amb molta il·lusió i també amb la tranquil·litat i la seguretat que ens ofereix el Teatre Auditori. Necessitem el feedback del públic més que mai.

* La del manojo de rosas
Finalitzat
2020-2021
La del manojo de rosas
Companyia Milnotes
Del ds. 19.09.20 al dg. 20.09.20 | 19:00 h
Recomanem Música

Actualitat