360 GRAMS | Què diu la crítica?

19.10.2020

360 grams es un brillantísimo ejercicio de autoestima, de ruptura de estereotipos de los que miran (miramos) y de una belleza surgida del dolor que te deja inmediatamente sin palabras, sin aliento, con la mirada fija en el escenario, en ella, en el presente. Elisa Díez, Butaques i Somnis - Llegeix-lo aquí.

Del que podria ser un drama on desgranar les morts properes i la seva malaltia, en surten rodant les taronges de la vida, carregades de fertilitat [...] Màgic. Espiritual. Generós. Jordi Bordes, El Punt Avui - Llegeix-lo aquí.

Ada Vilaró és, al meu entendre, una de les artistes més interessants del país. Honesta, valenta, incansable [...] (360grams) neix d’una experiència fràgil, íntima i personal. Un procés de creació sobre la bellesa i la vida. Aída Pallarès, El Nacional.cat - Llegeix-lo aquí.

360 grams és una crítica als cànons de bellesa, una crítica a la superficialitat, un desafiament als estereotips, una reflexió sobre qui som, qui volem ser i quines son les nostres prioritats. És valorar, viure i celebrar cada instant de la nostra vida. És trencar normes. És acceptar-se tal i com som. Neus Mònico, Teatrebarcelona.com - Llegeix-lo aquí.

Actualitat