HITS | 5 motius per no perdre't 'Hits'

12.05.2021

1. El cant coral com mai l’has viscut

Veus ha sabut guanyar-se un espai als escenaris nacionals i internacionals gràcies a una aposta clara: un so blanc i natural, una actitud escènica que denota experiència en el treball interpretatiu i la capacitat de comunicar-se amb el públic a través del llenguatge de les emocions. El Cor Jove és la continuació d’aquesta feina i les persones que el formen tenen igualment integrada aquesta essència que diferencia i caracteritza el projecte dels Amics de la Unió.

2. T’apropem allò més internacional

Aquest repertori tan visual i espectacular ha fet la volta al món: ha estat programat als escenaris de Taiwan, Japó, els EUA, la Xina i de diferents estats europeus. Ara, seleccionem les obres més significatives i les tornem a Granollers en un moment en què la pandèmia ens fa posar el focus en allò que tenim més a prop. Entre d’altres, podràs sentir Lux Nova (Eric Whitacre) i Nyon, nyon (Dann Forrest), dues obres que van permetre al Cor Jove guanyar el Primer Premi de la categoria de cors juvenils del XLVIII Certamen Coral de Ejea de los Caballeros.

3. El repertori de casa nostra en diàleg amb el de compositors d’arreu

En línia amb el punt anterior, posem en relació el repertori fet per autors catalans amb el de músics internacionals: escoltarem a Josep Ma. Ruera i a Tracy Wong, a György Orbán i a Greg Gilpin., a Ivan Hrusovsky i a Ma José Quintanilla. Crearem un mapa sonor que ens permetrà viatjar pels cinc continents!

4. Desconnecta de les preocupacions i omple’t d’energia

Son temps difícils, però la música és una gran aliada: deixa els problemes darrere la porta i vine a gaudir d’un espectacle ple de llum i color. Carrega les piles amb una dosi de la positivitat que desprenen els components del Cor Jove i de Veus.

5. Recordes la vitalitat de Revolution? Torna a sentir aquesta força!

Les mateixes formacions que van protagonitzar aquest espectacle d’èxit el 2019 tornen a apostar per un repertori dinàmic i ple de llums, coreografies i efectes visuals. La nostra posada en escena habitual s’ha hagut d’adaptar per respectar les mesures de seguretat pandèmiques, però això no ha restat ni intensió ni entusiasme als gestos i a la veu dels components del Cor Jove i Veus.

Actualitat